Logo Aula de Sons - Escoles de música tradicional

16 de març de 2024, La Selva del Camp

 

Des del 26 de febrer fins al 10 de març us podeu inscriure al Tastet 2024 a través del formulari que trobareu a continuació!

FORMULARI D'INSCRIPCIONS!

 

S’acosta el mes de març i això és sinònim de Tastet! Tenim moltes ganes d’omplir La Selva del Camp de músics i de música, així que hem organitzat una jornada ben completa per poder compartir i gaudir de la música tradicional.

Esperem que aquesta edició del Tastet ens permeti compartir experiències musicals i humanes amb totes aquelles persones que vulguin formar part de la trobada anual de l’Aula de Sons: alumnat, professorat i altres músics que ens hi vulguin acompanyar. Tothom hi és benvingut!

Així doncs, hem intentat configurar un programa amb tallers de temàtica diversa. Des dels tallers instrumentals que ens permetran aprofundir en aspectes de la tècnica i la interpretació, passant per la música de conjunt, l’electrònica, el cant, el ritme, els arranjaments, la dansa… Tothom pot trobar el seu espai per aprendre i ampliar els coneixements de les àrees que més l’interessin. Recordem que per poder participar dels tallers, cal tenir un mínim de 12 anys (nascuts al 2012).

Després del matí de formació seguirem amb el dinar de germanor i seguidament, hi haurà un espai distès de mostra del treball d’algun dels tallers així com presentacions de materials.

A la tarda ens trobarem per assajar el repertori transversal i a continuació sortirem pels carrers de La Selva del Camp on estrenarem una peça per al Ball de Bastons.

Que aquest Tastet 2024 ens ajudi a continuar aprenent, gaudint i compartint la música tradicional i que tocant junts pels carrers i les places puguem sentir l’essència del que és l’Aula de Sons!

Us hi esperem!

 

Tallers:
• Preu del matí de tallers: 10€
• Alumnes de l’Aula de Sons: gratuït

 

Dinar popular al Mas de l'Hort d'Iglésies:
• Preu: 12€/persona

 

Visita guiada al Castell:
• Visita pels acompanyants: gratuïta amb inscripció prèvia

 

TALLERS

 

1r Torn de tallers. 10 h a 11:30 h

Professor/a: Heura Gaya Escudé

 

Professor/a: Núria Navàs

 

Professor/a: Ivó Jordà

 

Professor/a: Dani Carbonell
Professor/a: Sergi Masalias

 

Professor/a: Marc Laguna

 

Professor/a: Lluís Giménez

 

Professor/a: Noé Forés

 

2r Torn de tallers. 12 h a 13:30 h

Professor/a: Heura Gaya Escudé

 

 

Els balls de parella habituals en un ball folk.

Professor/a: Núria Navàs

Professor/a: Quim Boix

 

Professor/a: Ivó Jordà
Professor/a: Dani Carbonell

 

Professor/a: Marc Laguna

Professor/a: Gerard Pouget

 

Professor/a: Marçal Ramon

 

 

Informació general - Tastet 2024

Programa de tallers - Tastet 2024