Logo Aula de Sons - Escoles de música tradicional

25 de març de 2023 - Igualada

Inscripcions obertes fins el 22 de març

S’acosta el mes de març i això és sinònim de Tastet! Tenim moltes ganes d’omplir la capital de l’Anoia de músics i de música, així que hem organitzat una jornada ben completa per poder compartir i gaudir de la música tradicional.

Esperem que aquesta edició del Tastet ens permeti compartir experiències musicals i humanes amb totes aquelles persones que vulguin formar part de la trobada anual de l’Aula de Sons: alumnat, professorat i altres músics que ens hi vulguin acompanyar. Tothom hi és benvingut!

Així doncs, hem intentat configurar un programa amb tallers de temàtica diversa. Des dels tallers instrumentals que ens permetran aprofundir en aspectes de la tèncica i la interpretació, passant per la música de conjunt, l’electrònica, el cant, el ritme, els arranjaments… Tothom pot trobar el seu espai per aprendre i ampliar els coneixements de les àrees que més l’interessin.

Després del matí de formació seguirem amb el dinar de germanor al local dels Moixiganguers, que ens acolliran en aquesta edició. Seguidament, hi haurà un espai distès de mostra del treball d’algun dels tallers així com presentacions de materials.

A la tarda ens trobarem per assajar el repertori transversal i a continuació sortirem pels carrers de la ciutat d’Igualada on estrenarem una peça per als Capgrossos de la ciutat que enguany celebren els seus 40 anys.

Que aquest Tastet 2023 ens ajudi a continuar aprenent, gaudint i compartint la música tradicional i que tocant junts pels carrers i les places puguem sentir l’essència del que és l’Aula de Sons!

Us hi esperem!

 

Tallers:
• Preu del matí de tallers: 10€
• Alumnes de l’Aula de Sons: gratuït
Dinar popular als Moixiganguers d'Igualada:
• Preu: 15€/persona
 
Visita guiada a l'Adoberia de Cal Granotes
(Museu de la Pell d'Igualada)
• Preu de la visita pels acompanyants: 4€/persona