Logo Aula de Sons - Escoles de música tradicional

Gralla, Tenora, Clarinet Baix, Clarinet, Saxo Baríton… format a l’ESMUC (Catalunya) i a la Sibèlius Academy (Finlàndia) és un músic inquiet i versàtil que partint de la música tradicional explora noves dimensions artístiques i busca cercar els límits dels instruments d’inxa que toca.

A nivell nacional lidera el projecte Inxa Impro Quintet (primer Quartet) amb el qual ha publicat tres discos, Out of trad (2017), Kind of Trad (2014) i All that Trad (2013);  i ha participat a la segona generació del New Catalan Ensemble amb la publicació del disc Ruralisme Il·lustrat (2015). A l’actualitat forma part de grups com els Quatrevents, Metralla, Ethic Labs, New Catalan Ensemble, i ha format part de Morena Tradipatxanga, Alenky,  la banda de Kepa Junkera “Fok”, Folk Laietà, Borinots Tresquartrance…

A nivell internacional col·labora amb el projecte Gaizca, que aplega músics belgo-gallecs i bascos amb el qual han publicat Gaizca Project (2019); amb el grup bretó Spontus amb qui ha publicat disc Spontus & Manu Sabaté l’any 2017; i amb el grup polonès Janusz Prusinowski Kompania amb qui ha fet una gira a Corea del Sud durant el 2019. També ha col·laborat amb la Sibelius Folk Big Band, amb la publicació de FBB el 2013 i amb el projecte FolkMus amb qui va publicar Buurr el 2014.

Actualment és docent a l'Aula de Sons de Barcelona i Vilafranca i de l'EMAP, l'Escola de Música de l'Alt Pendès. Ha estat docent de l’Aula de Sons de Reus i Montblanc, al CAT de Gràcia, a l’Escola de música municipal de la Garriga, de l’escola barcelonina MúsicActiva i de l’Associació Cultural La Tarota de Vilafranca, és també professor de les colònies per a joves intèrprets folk d’Arsèguel i ha fet màsterclass de música tradicional catalana a Helsinki.

 

Actualment és professor/a a:

- Aula de Sons de Barcelona

- Aula de Sons de Igualada

- Aula de Sons de Vilafranca