Logo Aula de Sons - Escoles de música tradicional

Nascut el març de 1992 a Lliçà d'Amunt. Nómada enamoradís del Vallès Oriental. Violinista frustrat i acordionista diatònic per fortuna. Això sí, tossut de mena. Va abandonar el violí després de deu anys per tocar l'acordió diatònic, instrument amb el qual es guanya la vida. Humil estudiant de l'ESMUC i carambolesc intèrpret. Defuig els virtuosismes i qualsevol tipus de protagonisme interpretatiu. Vivaç defensor de l'instrument com a mitjà, no com a finalitat. El seu màxim desig és ser un missatger més de la música tradicional del nostre país a les següents generacions.


Explorador a pals de cec de nous horitzons per l'acordió diatònic. Emotiu amant de la cultura tradicional i popular catalana, la seva música, les seves festes, les seves danses i la seva gastronomia. Compositor i arranjador. És feliç quan pot seure amb un avi ple d'històries per explicar i cançons per ensenyar. Ballador infatigable de jotes, rumbes, sardanes, contrapassos i ball pla. Admirador dels grans mestres que li han ensenyat a viure i a aferrar-se a la terra. Li sembla recordar que de petit va guanyar algun premi de poesia.


Exerceix d'intèrpret en diferents formacions musicals com la Cobleta de la copeta, Tirant lo folk, Tres tons quartet i Tonàlics (música tradicional catalana); Anem de festes! (espectacle infantil); Criatures i Duviac (música d'arrel); i Batak (folk'n'roll). Per altra banda, dirigeix l'orquestrina de ball Aires del Montseny.
Actualment ha publicat dos discos: “A Granollers, ballem!” (2013) on ha exercit de productor i arranjador; i “Corpus imaginari” (2014) on ha estat el productor, el compositor i intèrpret.


A nivell docent, és el professor d'acordió diatònic a l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat (EMTSC). Ha estat creador del Taller diatònic de Maçaners i el Taller diatònic de Gósol, on n'és el professor. També ha treballat a l'Escola Municipal de Música de la Garriga Josep Aymerich (EMM Josep Aymerich), a l'escola Ara toca, de Granollers; i a l’Atlàntida, de Sarrià (Barcelona).

És el creador i productor de l'OMAC (Orquestra de Músiques d'Arrel de Catalunya).

 

Actualment és professor/a a:

- L'Aula de música tradicional Terrassenca