Logo Aula de Sons - Escoles de música tradicional

L'Aula de Sons a Montblanc

Nascuda a Barcelona l’any 1985. Als 8 anys comença els seus estudis musicals a l’Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels de Sant Cugat del Vallès amb violí i piano clàssic. Acaba el Grau Professional al Conservatori de Sabadell el 2003 i comença els estudis universitaris a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) on es gradua en Geologia el 2007.

Als 18 anys combina la geologia amb la descoberta de la gralla i el timbal de la mà dels Castellers de Sant Cugat i neix el seu interès per la música tradicional i la cultura popular, així com la necessitat de participar-hi activament a nivell local. El 2010 participa en la fundació de l’Escola de Música Tradicional de Sant Cugat (EMTSC) formant part de la coordinació de l’entitat i paral·lelament inicia els seus estudis de gralla a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) on es gradua el 2015.

Des del 2010 s’ha dedicat a la docència de la gralla, el timbal i la sensibilització musical especialment a l’Escola de Música Tradicional de Sant Cugat (fins el 2020) i a Espai Trad de Valls (2018-2020). També ha realitzat cursos intensius i substitucions a diferents escoles i entitats de cultura popular de diferents municipis com Barcelona, Mataró, Vilafranca, Pira i Sarral.

Ha participat en la producció del CD “Les Músiques de Sant Cugat” (2017-2018) i en l’enregistrament del CD “Simfonies i fantasies per a gralla” de la Fonoteca de Música Tradicional Catalana amb el grup Els Cofins (2018) i del CD “Llinars és festa! Músiques i elements festius de la vila” amb el grup Els Ginjolers i la Banda del Gínjol (2021).

Actualment és membre dels grups Els Cofins, Els Ginjolers i la Banda del Gínjol i imparteix classes de gralla a l’Aula de Sons.

 

Actualment és professor/a a:

- Aula de Sons de Reus

- Aula de Sons de Montblanc

- Aula de Sons de Santa Coloma de Queralt

- Aula de Sons de Cambrils

- Aula de Sons de Valls

L'Aula de Sons a Montblanc

Centre Cultural Sant Jordi (antic Centre Parroquial)

C. Major, 109
43410 Montblanc
La Conca de Barberà

Coordinació:
Júlia Solé - 679 80 83 49

auladesons@auladesons.cat