Logo Aula de Sons - Escoles de música tradicional

S’ha especialitzat com a instrumentista de vent en la disciplina de música clàssica, antiga i tradicional. Ha fet un rigorós treball de recuperació dels instruments tradicionals com la gralla i la tarota i té un fort compromís en la docència d’aquets instruments. Ha rebut el guardó el “Tro de festa” de la Ciutat de Reus per les seves aportacions en la cultura popular.

Cursa els estudis de grau mitjà del pla 66 amb flauta de bec, el Grau professional d’oboè modern amb menció d’honor pel conservatori de Vila-seca i el Grau superior en l’especialitat d’oboès històrics de l’Escola Superior de Música de Catalunya.

És un dels impulsors de L’Aula de Sons, l’Escola de Música Tradicional de Reus. Ha exercit la docència com  a professor de gralla, tarota, llenguatge musical i conjunt a l’Aula de Música Tradicional i Popular de la Generalitat de Catalunya, a l’Aula de Sons, l’Escola de música tradicional de Reus i a l’Escola de Música tradicional del Penedès. Actualment és professor a l’Escola Superior de Música de Catalunya.

Com a intèrpret forma part de Ganxets, grallers del Baix Camp, Bufalodre, Metralla i Banda Aèria, aquesta última sota la direcció de Xavier Maristany i produït pel Taller de Musics. Ha col·laborat amb “Projecte so català” dirigit per Toni Xuclà, “Sons de la terra”  espectacle de l’Auditori Nacional de Catalunya dirigit pet Marcel Caselles i la “Rierada Musical” sota la batuta de Carlos Santos.

En l’àmbit de la música antiga forma part de Ministriles Hipalensis, Exaudi nos, Xuriach i de Concertare. També col·labora amb la Capilla Nivariense de Tenerife, l’Orquestra Barroca Catalana, Ars Iberica, Hexacordo, Academia del Piacere o La capella de ministrers de València.