Logo Aula de Sons - Escoles de música tradicional

Mogut pel seu interès en la cultura popular en general i el món dels gegants en particular, s’inicia en el món de la música tradicional el 1997, amb l’assistència a un curs de timbal organitzat per la Xarxa de Centres Cívics de Reus. Més tard, segueix els estudis de percussió a l’Aula de Sons, Escola de Música Tradicional de Reus, on rep classes d’Òscar Prats "Titus", Quique Colmenar i Albert Carbonell i, cap al 2006, a l’Aula d’Instruments Tradicionals de l’Escola Municipal de Música de Tarragona, on estudia timbal i percussions de mà amb Pere Olivé. A part, assisteix a diversos monogràfics, tant de percussió clàssica com de percussions de mà, amb Feliu Ribera i Víctor Pedrol, i s’interessa per la percussió oriental en cursos de diversa durada, impartits per Mauricio Molina, David Mayoral, Andrea Piccioni i Yshai Afterman.

Durant la seva trajectòria, ha format part de diferents grups (grallers del Carrilet, Grup Estable de Percussió de l'Aula de Música Tradicional i Popular, entre d'altres) i ha realitzat nombrosos cursos de percussió. Actualment forma part de diversos grups com Vitxets, grallers de Reus; els grallers Los Llorus del Negrito, els ministrers MinistReus, l'orquestrina Faktoria Folk, la formació Stacatto o la banda Va de Vent.

Actualment és professor de timbal a l'Aula de Sons (Escola de Música Tradicional) de Reus i a la XEMT (Xarxa d'Espais de Música Tradicional a l'Urgell i la Segarra) en les seus de Bellpuig i Tàrrega, tasques que combina amb nombrosos cursos de timbal i percussió tradicional en diverses iniciatives de diferents viles.