Logo Aula de Sons - Escoles de música tradicional

L’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès a l’Arboç

Toni Jaén neix a Segur de Calafell l'any 2003. Comença la seva formació musical als sis anys a l'Escola Municipal de Música de Cunit. Als vuit anys comença a tocar el piano. Un any després, es trasllada a l'EMMPAC (Escola Municipal de Música Pau Casals, al Vendrell), i cursa el grau elemental i part del grau mitjà de piano. Allà estudia harmonia amb els mestres Carlota Baldrís i Carles Valls, música de cambra amb l'Esther Buendia, i piano amb la Rosa Bertran. Al finalitzar els seus estudis a l’EMMPAC, guanya la Beca Agustí Cohí Grau per continuar amb la seva formació musical.

L'any 2021, supera les proves per accedir al cinquè curs del Grau Professional de piano al CMMB (Conservatori Municipal de Música de Barcelona), i estudia harmonia i anàlisi amb els mestres Joan Elías i Xavier Armenter, música de cambra amb la Laura Sanz i piano amb les mestres Albada Olaya i Cristina Morales. Actualment, cursa el grau superior d’interpretació de piano a l’ESMUC amb el mestre Jordi Camell.

És un apassionat de la música de cambra, i forma part del Quintet Dumka, un quartet de cordes i piano, amb qui realitza diversos concerts.

A part de la música de cambra, una de les seves passions amb el piano és l'acompanyament, i esdevindrà repertorista en diversos cors i proves d'accés.

També ha cantat en diversos cors al llarg de la seva vida, i actualment és membre del Cor Jove de l’Orfeò Català.

Recentment, s’ha iniciat en l’estudi del cant i del tible, cursant ambdós graus professionals al CMMB. 

En Toni és un músic jove amb una feina pedagògica que ve de llarg, amb experiència de 5 anys com a professor de piano i matèries teòriques.

 

Actualment és professor/a a:

- Escola municipal de música tradicional del Penedès a l'Arboç

 

L’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès a l’Arboç

Carrer del Nord s/n
43720 L’Arboç del Penedès

Coordinació: Roser Serrano

coordinacio.emmtp@gmail.com

logo ajuntament arboç