Logo Aula de Sons - Escoles de música tradicional

L’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès a l’Arboç

 

Joan Bosch Daniel (Barcelona, 1971) va obtenir el títol Superior de Violí al Conservatori Municipal de Música de Barcelona el 1997 i finalitzà els seus estudis al Liceu de Barcelona, l’any 2001. Estudià amb els mestres M.Sainz de la Maza, J.Pàmies i A.Voronkova. Ha col·laborat en diverses orquestres de renom del nostre país, entre elles l’OBC i la Simfònica del Vallès i ha realitzat gires de concerts per tot Catalunya, Espanya, França, Itàlia, Alemània, Polònia i l’any 2009 va actuar al famós Carnegie Hall de Nova York acompanyant la cantant Laura Simó amb Ensemble de jazz.

Actualment dedica part del seu temps a la docència i també al món de la interpretació musical.

Ha estat professor de violí a les escoles Municipals de música de Cornellà de Llobregat, Corbera de Llobregat, Sant Quintí de Mediona, Llinars del Vallès i Palau Solità i Plegamans, aquesta última durant més de vint anys, i entre d’altres ha treballat a diverses acadèmies com Aula 4 de Vilafranca o Aula de música l´Alzinar de Masquefa. El curs passat ha realitzat una substitució d'un any a l’escola de Joventuts musicals de Sant Pere de Ribes. Actualment és professor al Centre d´Estudis musicals Can Maristany dels Hostalets de Pierola i a l´Escola Municipal de música de Sant Sadurní d’Anoia,així com a l’escola de música tradicional Aula de sons de Vilafranca i l’Arboç.

Com a intèrpret es va formar amb la Jove Orquestra de la Comunitat valenciana (JORVAL) en diferents stajos i gires i amb l´Orquestra de Cambra Catalana amb qui va realitzar gran nombre de concerts. Actualment forma part de vàries agrupacions del país com l´Orquestra simfònica de Sant Cugat o la Camerata Eduard Toldrà de Vilanova. També participa amb orquestra regularment al programa d’òperes de Novaria del Palau de la música.

Ha estat cantaire de la Polifònica de Vilafranca i actualment ho és de la Coral Vallbardina de Gelida, on resideix.

 

Actualment és professor/a a:

- Aula de Sons de Vilafranca

- Escola municipal de música tradicional del Penedès a l'Arboç

L’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès a l’Arboç

Carrer del Nord s/n
43720 L’Arboç del Penedès

Coordinació: Roser Serrano

coordinacio.emmtp@gmail.com

logo ajuntament arboç