Logo Aula de Sons - Escoles de música tradicional

L'Aula de Sons a Vilafranca

 

Va néixer al 1992 a Vilafranca del Penedès. De ben petit va començar a assistir a classes de música a l'escola Las Balalaica i posteriorment va continuar amb els seus estudis musicals a l'Escola de Música Maria Dolors Calvet a Vilafranca del Penedès. Als 7 anys va començar amb el violí, participant activament a l'orquestra de l'escola i en diversos grups de cambra. Al 2011 es va graduar al Conservatori Municipal d'Igualada.

Després d'alguns anys de rodatge es va unir a la Jove Orquestra de Vilafranca del Penedès i va participar també com a 1r violí a les novenes dels Goigs a Sant Fèlix. També ha fet alguna col·laboració amb el grup d'havaneres Xató.

Al 2015, junt amb 3 companys més, va formar el quartet de corda JAMA Quartet, on debutava com a 1r violí. El grup es dedicava a la interpretació de peces d'estils diversos com peces clàssiques, músiques de bandes sonores, danses o peces amb veu. Van debutar en diversos actes de caire cultural i lúdic tant a Vilafranca com a altres zones de la província, com per exemple al "V Cicle de Joves Intèrprets al Palau", a Sant Feliu de Llobregat, un dels últims actes que va dur a terme abans de la dissolució del grup al 2017.

Al 2013 va començar a impartir classes de violí i llenguatge musical, activitat que continua fent en l'actualitat.

L'Aula de Sons a Vilafranca

L’AGRÍCOL – Centre Artístic del Penedès
Passatge Alcover, 2
08720 Vilafranca del Penedès

645 174 582
amtarota@gmail.com

logo agricol vilafranca