Logo Aula de Sons - Escoles de música tradicional

L'Aula de Música Tradicional Terrassenca

 

Neix a Palafolls l’any 1997. Als 11 anys inicia els estudis de piano i flauta travessera a l’Escola de Música de Palafolls i, dos anys més tard, quan l’escola decideix fundar la Cobla Palafolls, el flabiol es converteix en el seu instrument principal.

L’any 2012 inicia els estudis de Grau Professional al CMG (Conservatori de Música de Girona) amb el professor Marcel Sabaté; i els acaba al CMMB (Conservatori de Música Municipal de Barcelona) amb el professor Jordi Figaró.

L’any 2018 comença el Grau Superior de Música d’interpretació a l’ESMUC. El mateix any, ingressa a la Cobla Orquestra Montgrins com a flabiolaire a la cobla i teclista a l’orquestra. Tot i que s’ha mogut majoritàriament dins l’àmbit de la cobla, sempre s’ha interessat també per l’àmbit tradicional; i per això ha assistit any rere any a la Festa del Flabiol d’Arbúcies i ha format part de La Cultural de Granollers.

Sempre ha tingut vocació per la docència i ha impartit classes de flabiol a nivell particular, preparant alumnes per fer la prova d’accés al Grau Professional. L’any 2019 comença a treballar a l’Aula de Música Tradicional Terrassenca.

L'Aula de Música Tradicional Terrassenca

Escola Lanaspa-Giralt
C/ Pantà, 10
08221 Terrassa, Barcelona

Coordinació:
Jaume Maeso